Elaborem al nostre propi trull, l’oli Ylla, es distingeix per la seva puresa.
Des de 1873 continuem utilitzant els mateixos gestos, la mateixa cura en la selecció de les olives d’origen, prenent-nos el temps necessari a la seva lenta elaboració.
Quan tradició i qualitat van de la mà.

Oli de l’Empordà



La Denominació d’Origen Protegida Oli de l’Empordà assegura la qualitat de l’oli d’oliva que es produeix a les dues comarques empordaneses i en alguns municipis del Pla de l’Estany i el Gironès. És una certificació impulsada pel departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya i avalada per l’esforç d’agricultors i trulls d’oli.
L’oli protegit amb la Denominació d’Origen Protegida Oli de l’Empordà s’elabora amb olives de les varietats Argudell, Corivell, Verdal i Arbequina.
Els olis són transparents, molt agradables al paladar, molt gustosos i aromàtics, són olis lleugerament astringents amb una amargor i un picant en perfecte equilibri. De afruitat intens i una complexitat aromàtica notable.

L’Alt Empordà és tramuntana, és mar i muntanya, i també és oli!!