Elaborem al nostre propi trull, l’oli Ylla, es distingeix per la seva puresa.
Des de 1873 continuem utilitzant els mateixos gestos, la mateixa cura en la selecció de les olives d’origen, prenent-nos el temps necessari a la seva lenta elaboració.
Quan tradició i qualitat van de la mà.

Elaboració propia



Conservem el mateix esperit i amor a fer bé les coses des de l’antiguitat. Es recol·lecten les olives i es molen el mateix dia. Un cop mòltes cal batre i separar l’oli de la polpa. Un cop separat l’oli es decanta. Des d’aquest moment pot ser conservat. Les eines per a la seva elaboració han canviat. La força humana o animal ha estat reemplaçada per l’electricitat … però pràcticament els gestos realitzats des de la recol·lecció del fruit fins al seu envàs, segueixen sent els mateixos. L’adjectiu Verge, que s’atribueix a l’oli, vol dir que en el procès d’elaboració per extreure el suc a l’oliva nomès s´han utilitzat procediments mecànics.

L’oli d’oliva de l’Empordà està directament vinculat a la història, cultura i tradició de la comarca de l’Alt Empordà

El oli és 100% oli.